Fejlmeddelelse

Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/plantenettet.dk/public_html/includes/common.inc).

Vilkår for brug af plantenettet.dk

 

Generelt:

Det er gratis at blive bruger af plantenettet.dk.
Ved upload af plantebilleder til plantenettet.dk accepterer man at alle rettigheder til billedet overgår til plantenettet.dk.

Copyright:

Alle må som udgangspunkt bruge billederne som findes på plantenettet.dk, men kun sin fulde størrelse, så vandmærket ”Plantenettet.dk” følger med nederst på billedet. Plantenettet har dog ret til at ændre på dette uden varsel. Så læs altid oplysninger om copyright nederst på siden hvis du ønsker at bruge vores billeder.
Skal man bruge et højtopløseligt billede uden vandmærke kontakt da plantenettet: http://www.plantenettet.dk/contact

Regler:

At skrive kommentarer til planterapporter og brug af forum skal ske i en ordentlig og respektfuld tone. Man skal være ejer af det billede man uploader, dvs. man skal selv have taget billedet. Det er strengt forbudt at uploade billeder, som er fundet andre steder på internettet. Sker dette er man selv ansvarlig for en eventuel overtrædelse af copyrightloven. Man må ikke annoncere for produkter på Plantenettet.dk

Vores ret:

Plantenettet.dk kan slette billeder og tekst på hele siden uden varsel.

Plantenettet.dk kan slette brugere uden varsel. Man vil dog altid få en forklaring pr. mail.

 

Plantenettet ønsker god fornøjelse med siden og takker for alle bidrag der gør den mere interessant.