Fejlmeddelelse

Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/plantenettet.dk/public_html/includes/common.inc).
Vejledning

Plantenettet.dk er en webside hvor brugerne kan bidrage med deres egne plantebilleder. Man skal være bruger for at uploade billeder og det er ganske gratis at blive bruger. Log ind som bruger og tryk øverst på knappen "Upload Planterapport".

Der kan overføres op til 10 billeder pr. planterapport, hvor alle billederne skal være af samme plante. Vedhæftning af mindst 1 billede er det eneste obligatoriske for at oprette en planterapport. Men har du andre oplysninger om planten er der mulighed for at tilføje en tekst. Dansk eller latinsk navn er selvfølgelig godt at skrive hvis man kender det. Har man andre oplysninger kan de også tilføjes der. Har du ingen oplysninger om planten lader man bare være med at skrive noget i feltet. Du skal være ejer af det billede du uploader, dvs. du skal selv have taget billedet. Det er strengt forbudt at uploade billeder, som er fundet andre steder på internettet.

 

 For at få de bedst mulige billeder af planten er det det en god ide at tage billeder fra forskellige vinkler og afstande, tag om muligt billeder af blade,blomster, frø, bær osv, tag billeder af særtræk.

 

Din rapport bliver ikke umiddelbart synlig i systemet efter du har oprettet den. For at undgå useriøse billeder og forkerte oplysninger offtentliggøres din rapport ikke før den er godkendt af en administrator. Plantenettet.dk er en plantedatabase, så billeder af dyr, mennesker og andet for siden irrelevant vil ikke blive godkendt. Der bliver mulighed for at uploade en vist antal valgfrie billeder under ens egen profil, som vil være synlige for andre brugere. Billeder kan også være af så dårlig kvalitet at de ikke godkendes.

Under oprettelsen af bruger, skal man godkende vilkårene for brug af siden.

Læs vilkår her